Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





甜品“冬季樱桃” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов 食谱-美食独家: 点心食谱

Десерт «Зимняя вишня»甜品“冬季樱桃”

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500克软奶酪(在管),300-400冷冻浆果克(任何),1香草糖,糖包-品尝,碎巧克力。

500 г творога мягкого (в тубах) 500克软奶酪(在管)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400克浆果(任意)
1 пакетик ванильного сахара 1香草糖
сахарный песок - по вкусу糖-尝
тертый шоколад碎巧克力

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль.分为两部分:其中一个组合的一部分奶酪很简单的糖和香草,其他-与浆果,也加入,如有必要,香草糖和剩余。 Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог.在甜点层传播透明kremanki:浆果,白色奶酪,干酪粉红色。 Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом.顶装饰其余浆果和碎巧克力。

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны.您也可以使用纯奶油奶酪,但随后应擦牛奶稀释的厚厚的奶油的一致性。 А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья.与奶酪和樱桃层可以把一个传统的碎饼干层。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты десертов 第点心食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact