Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты бутербродов 食谱-美食独家: 食谱三明治

Бутерброд «Улей»夹心“蜂巢”

4-6 кусочков батона, 20-30 г меда, 100 г свежей клубники или смородины, 50 г творога, 50 г печенья. 4.6件面包,蜂蜜20-30克,100克新鲜草莓或葡萄干,奶酪50克,50克的饼干。

4-6 кусочков батона 4.6面包片
20-30 г меда 20-30克的蜂蜜
100 г свежей клубники или смородины 100克新鲜草莓或葡萄干
50 г творога 50克奶酪
50 г печенья 50克饼干

Ягоду растереть с творогом и медом.亚戈达摩肩接踵,奶酪和蜂蜜。 Печенье размять до крошки.饼干揉到屑。 На батон нанести получившуюся сладкую массу и сверху посыпать крошкой.在巴吞导致甜,洒上面包屑产生的质量。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты бутербродов 第食谱三明治 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact