Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов 食谱-烹饪独家: 食谱酱汁

Соус из сухих грибов从干蘑菇酱

100 г сушеных грибов, 2 ст. 100干蘑菇,2汤匙克。 л. муки, 2 ст. 面粉,2汤匙。 л. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. 黄油,3个小洋葱,植物油,盐,新鲜草药,酸奶油。

100 г сушеных грибов 100克干香菇
2 ст. 2汤匙。 л. муки面粉
2 ст. 2汤匙。 л. сливочного масла黄油
3 небольшие луковицы 3个小洋葱
растительное масло
соль, свежая зелень盐,新鲜的绿
сметана奶油

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить.洗蘑菇,放在冷水中浸泡6小时,然后在同样的水做饭,而不是盐。 Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего).弗莱在黄油,面粉,易溶于3杯蘑菇汤(热)。 Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин.库克低热量,偶尔搅拌,15分钟。 Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы.灯泡清晰,剁碎,煎,加入蘑菇片。 Положить все в соус, перемешать.把所有的酱油,拌匀。 Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить.加少许酸奶油和切碎的香草,盐,煮沸。

Соус подавать к мясу, макаронам.酱适用于肉类,面食。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты соусов 第酱汁食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact