Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





蛋糕“北” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек 食谱-美食独家: 食谱比萨饼,馅饼,烤面饼

Кекс «Северный»蛋糕“北”

1 стакан сахара, 1 стакан сметаны, 100 г маргарина, 3 яйца, щепотка соли, 1 ч. ложка соды, 2 стакана муки, 1/2 стакана изюма. 1杯糖,1杯酸奶,100克黄油,鸡蛋3个,少许盐,1茶匙小苏打,2杯面粉,1 / 2杯的葡萄干。

1 стакан сахара 1杯糖
1 стакан сметаны 1杯酸奶油
100 г маргарина 100克人造黄油
3 яйца 3蛋
щепотка соли捏盐
1 ч. ложка соды 1茶匙小苏打
2 стакана муки 2杯面粉
1/2 стакана изюма 1 / 2杯葡萄干

Все смешать, чтобы тесто было гуще, чем сметана, и вылить в обмазанную растительным маслом сковороду.所有的结合,使面团比酸奶油厚,倒在一个平底锅涂植物油。 В тесто добавить изюм.在面团,加葡萄干。 Поставить в духовку.放入烤箱。 Готовность проверить деревянной палочкой.准备好检查木棍。 Воткнуть палочку в кекс, и если она будет сухая, можно вынимать из духовки.棒一棒的蛋糕,如果是干的,可以从烤箱中删除。

Кекс будет ароматнее, если в тесто добавить цедру от целого лимона и щепотку ванилина.蛋糕将香味,如果面团,加热情的柠檬和香草压力。 Изюм в тесто добавляйте сухой.添加葡萄干的面团干燥。 А еще лучше обваляйте его в муке, а уже потом вмешайте в тесто.更妙的推出面粉,然后后来在面团干预。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек 第食谱比萨饼,馅饼,烤面饼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact