Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





肉类在法国 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные 食谱-烹饪独家: 食谱的主要菜:肉

Мясо по-французски肉类在法国

1 кг лука, 1 кг мяса, 200 г сыра, майонез, соль, перец по вкусу. 1公斤洋葱,1公斤肉类,200克奶酪,蛋黄酱,盐,胡椒粉适量。

1 кг лука 1公斤洋葱
1 кг мяса 1公斤肉
200 г сыра 200克奶酪
майонез蛋黄酱
соль, перец по вкусу盐和胡椒粉适量



Мясо порезать на кусочки, среднего размера, посыпать солью и перцем.成件,中型肉类切割,撒上盐和胡椒。


Сыр натереть на мелкой терке.奶酪炉排。


Лук порезать тонкими полукольцами.洋葱切细半环。


В глубокий противень (не смазаный) уложить половину порезаного лука.在深饼铛(不模糊)订一半porezanogo洋葱。


Сверху плотно выложить кусочки мяса.顶部紧紧打下肉片。


Далее выложить оставшийся лук и смазать майонезом.然后,剩余的布局洋葱和蛋黄酱润滑。


Сверху посыпать тертым сыром.是洒磨碎的奶酪。


Накрыть крышкой и поставить в духовку на 15 минут, пока не расплавится сыр.在覆盖和烤15分钟,烤箱,直到奶酪融化。 Затем крышку снять и запекать еще 45 минут при температуре 230 С.然后除去盖子和烘烤的230号又45分钟




Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты вторых блюд: мясные 第食谱主要菜:肉 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact