Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





鱼,“在一个波峰” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные 食谱-烹饪独家: 食谱的主要菜式:鱼

Рыба «На гребне волны»鱼,“在一个波峰”

500 г рыбы (камбала, треска), 2 яблока, 2 луковицы, 50 г сливочного масла, 3/4 стакана белого виноградного вина, 2 ст. 500克鱼(比目鱼,鳕鱼),2个苹果,洋葱2个,50克黄油,3 / 4杯白葡萄酒,2汤匙。 ложки сметаны, соль, перец. 匙酸奶油,盐和胡椒。

500 г рыбы (камбала, треска) 500克鱼(比目鱼,鳕鱼)
2 яблока 2个苹果
2 луковицы 2洋葱
50 г сливочного масла 50克黄油
3/4 стакана белого виноградного вина 3 / 4杯白葡萄酒
2 ст. 2汤匙。 ложки сметаны汤匙酸
соль, перец盐胡椒

Мелкую рыбу можно использовать целиком, крупную - нарезать порционными кусками.小鱼可以用来作为一个整体,大-把部分削减。 Подготовленную рыбу посолить и поперчить.与盐和胡椒造成鱼类。 Лук нарезать полукольцами, очищенные от сердцевины яблоки - ломтиками.半环印章洋葱,苹果去皮的核心-片。 Дно сотейника смазать маслом, положить в него лук и яблоки, на них выложить рыбу, добавить вино, 20-25 г воды, довести до кипения на плите, а затем в течение 30-40 минут довести рыбу до готовности в духовке.长柄的脂底部,把洋葱和苹果的话,他们奠定了鱼,加酒,水20-25克,使炉子上到沸腾,然后为30-40分钟,直到将在烤箱熟鱼。 В полученный при тушении соус можно добавить кусочки сливочного масла, сметану, соль.在在酱油造成火灾,您可以添加黄油件,酸奶油,盐。 При подаче к столу рыбу полить соусом.当应用到表,倒入鱼露。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 第食谱主要菜式:鱼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact