Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





肉卷“乌拉圭” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные 食谱-烹饪独家: 开胃食谱:肉

Мясные рулетики «Уругвай»肉卷“乌拉圭”

500 г мяса (говядина или свинина), 250 г сыра, 3 зубчика чеснока, 5 яиц, 0,5 стакана молока, растительное масло или жир, соль. 500克肉类(牛肉或猪肉),250克奶酪,3瓣大蒜,5个鸡蛋,0.5杯牛奶,植物油或脂肪和盐。

500 г мяса (говядина или свинина) 500克肉(牛肉或猪肉)
250 г сыра 250克奶酪
3 зубчика чеснока 3蒜米
5 яиц 5个鸡蛋
0,5 стакана молока 0.5杯牛奶
растительное масло или жир植物油或脂肪
соль

Порезать мясо на порционные ломтики.切片点菜的肉。 Слегка отбить, посолить, поперчить.轻易击败了,盐和胡椒。 Приготовить начинку.准备馅。 Сыр натереть на мелкой терке, туда же натереть чеснок и добавить сваренные вкрутую и мелко порубленные 3 яйца.奶酪炉排,炉排的有大蒜,并添加煮硬和切碎的鸡蛋3个。 Перемешайть и укладывать по 1 ст. Peremeshayt和1汤匙付诸表决。 ложке начинки на каждый ломтик мяса.汤匙馅每一片肉。 Скатать их в рулеты и стянуть ниткой.卷成卷和他们窃取线程。 Каждый рулетик обмакнуть в смесь молока и яиц, потом в муку.每卷蘸牛奶和鸡蛋混合,然后将面粉。 Теперь обжарить в масле до полной готовности.煮熟现在在油内炸至充分。 Морковь порезать кружочками и тушить в масле, добавить соль и перец.胡萝卜切圈和油煮,加入盐和胡椒。 С готовых рулетиков снять нитки, выложить их на блюдо и украсить кружочками тушеной моркови.有了现成的皮辊关闭,裁员的盘片上炖萝卜和小圆圈装饰。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: мясные 小吃节食谱:肉 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact