Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





辣椒填充“Kazachok” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные 食谱-烹饪独家: 食谱的主要菜:肉

Перец фаршированный «Казачок»辣椒填充“Kazachok”

1 кг перца, 500 г вареного мяса, 2 головки лука, 2 ст. 1公斤的辣椒,500熟肉,洋葱2个,2汤匙克。 ложки сливочного масла или маргарина, 2 стакана мясного бульона. 汤匙黄油或人造黄油,牛肉汤2杯。

1 кг перца 1公斤辣椒
500 г вареного мяса 500克熟肉制品
2 головки лука 2洋葱
2 ст. 2汤匙。 ложки сливочного масла или маргарина汤匙黄油或人造黄油
2 стакана мясного бульона牛肉汤2杯
200 г сметаны 200克奶油
соль, перец черный молотый盐,黑胡椒,地面
зелень петрушки или укропа香菜或莳萝

Стручки перца одинакового размера промыть, освободить от плодоножек с семенами, опустить на 2 минуты в кипящую воду, откинуть на дуршлаг, дать остыть.较低的2分钟,在沸水辣椒相同水洗尺寸,从种子花梗释放,放弃流失,使冷却。 Вареное мясо пропустить через мясорубку и смешать сжаренным на масле или маргарине луком.熟肉制品是通过一绞肉机,混合黄油或人造黄油洋葱szharennym。 Посолить и поперчить, полученным фаршем плотно начинить стручки перца.盐和胡椒,切碎收到紧馅辣椒。 Установить перец в неглубокую кастрюлю, залить бульоном, закрыть крышкой и тушить на медленном огне 40-50 минут.设置在一个浅盘,倒入肉汤,上盖,用小火煮40-50分钟的辣椒。 Готовый перец подать со сметаной, украсив зеленью петрушки или укропа.与酸奶油,莳萝装饰香菜或送达准备辣椒。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты вторых блюд: мясные 第食谱主要菜:肉 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact