Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек 食谱-美食独家: 食谱比萨饼,馅饼,烤面饼

Пирог "Мулатка"蛋糕“混血”

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250克黄油或人造黄油,150黑巧克力,4个鸡蛋,350克糖,香草糖1克。

250 г сливочного масла или маргарина 250克黄油或人造黄油
150 г горького шоколада 150克黑巧克力
4 яйца 4个鸡蛋
350 г сахара 350克糖
1 пакетик ванильного сахара 1香草糖
170 г муки 170克面粉
1 ч. ложка разрыхлителя 1茶匙发酵粉
150 г размельченных грецких орехов 150克碎核桃

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью.稍微融化水浴黄油和巧克力,并殴打糖和香草鸡蛋。 Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами.与巧克力混合重量油与面粉和发粉,轻轻地结合蛋。 Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С.添加坚果,重点在烤箱中烘烤负债表和烘烤预热至180℃,面团 Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета.烘烤25分钟,直到它变成金黄色。 Дать пирогу остыть и разрезать на куски.写作的饼冷却切块。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек 第食谱比萨饼,馅饼,烤面饼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
血与巧克力||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact