Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов 食谱-美食独家: 点心食谱

Хворост с начинкой Khvorost酿

500 г муки, 2 яйца, 1 ст. 500克面粉,鸡蛋2个,1汤匙。 ложка коньяка или рома, 20 г сливочного масла, соль на кончике ножа. 汤匙白兰地兰姆酒,20克黄油,对刀技巧盐。

500 г муки 500克面粉
2 яйца鸡蛋2个
1 ст. 1汤匙。 ложка коньяка или рома汤匙白兰地,兰姆酒
20 г сливочного масла 20克黄油
соль на кончике ножа盐对刀技巧
1 ст. 1汤匙。 ложка сахарной пудры大勺糖粉
3 ст. 3汤匙。 ложки жирной сметаны勺脂肪酸奶

Для начинки : курага, чернослив对于填充:杏干,梅干

Муку смешать с яйцами, столовой ложкой коньяка (или рома).面粉混合鸡蛋,一白兰地(或朗姆酒)汤匙。 Добавить сливочное масло, соль, сахарную пудру, сметану.加入黄油,盐,糖粉,酸奶油。 Замешенное тесто должно быть крутым. Zameshennoe面团应当冷静。
Курагу или чернослив для начинки вымыть, обдать кипятком, нарезать узкими полосками.杏干或梅干的灌装,蒸洗,切到狭长。
Тесто раскатать очень тонким слоем - не толще бумажного листа.面团将推出非常薄的-不超过一张纸厚。 Нарезать квадраты, положить начинку и залепить.进入广场剪切,把灌装和耳光。 Вылепленные квадратики обжариваются во фритюре до золотистого цвета.模压方块炸油炸至金黄。 Остывший хворост посыпать сверху сахарной пудрой.灌丛冷却撒上糖粉。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты десертов 第点心食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact