Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





芝士蛋糕 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: торты 食谱-美食独家: 对甜品食谱:蛋糕

Творожный торт芝士蛋糕

Для теста : 200 г сливочного масла, 2 желтка, 1 стакан сахарного песка, 2 стакана муки. 对于面团:200克黄油,2个蛋黄,1杯糖,2杯面粉。

Для теста : 200 г сливочного масла, 2 желтка, 1 стакан сахарного песка, 2 стакана муки. 对于面团:200克黄油,2个蛋黄,1杯糖,2杯面粉。

Начинка : 2 белка и 1 яйцо, 1 стакан песка, 500 г творога, цедра одного лимона. 填充物:2蛋白,1个鸡蛋,1杯沙,克干酪500,热情的一个柠檬。

Хорошо растереть 2 желтка и 200 г сливочного масла.良好的研磨2蛋黄和200克黄油。 Добавить стакан сахарного песка, снова все растереть.添加糖杯,再次,所有的研磨。 К получившейся массе добавить 2 стакана муки.对群众造成的面粉加2杯。 Все хорошо смешать.所有拌匀。 Тесто готово.面团已准备就绪。
Затем взбить в пену 2 белка, которые остались от 2 яиц.然后击败了2蛋清泡沫,2鸡蛋仍然存在。 Добавить к ним еще одно целое яйцо и 1 стакан сахарного песка.添加到他们又一次全蛋和糖1杯。 Добавить 500 г творога.添加500克的干酪。 Натереть на терке цедру целого лимона.篦柠檬的热情。 Все смешать.所有组合。 На глубокую сковородку положить 3/4 приготовленного теста.在油炸锅,把3 / 4煮熟的面团。 И на тесто весь творог.和所有的奶酪的面团。 Край у лепешки слегка приподнять и поверх творога по всему кругу выложить штук 10-15 маленьких лепешечек из теста.在饼边轻轻解除对奶酪顶部和周围的圈奠定了10-15的小单位饼面团件。 Поставить сковороду в духовку.泛放置在烤炉。 Печь торт 40-45 минут при средней температуре.灶饼,中等热40-45分钟。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты десертов: торты 第食谱甜品:蛋糕 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact