Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные 食谱-美食独家: 食谱饮料:软

Зимний квас冬季克瓦斯

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1根甜菜糖,面粉,植物油,3-4件。 отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. 煮土豆,1个洋葱,2盐水(桶装),黄瓜,0,5辣根根。

1 корень сахарной свеклы 1根甜菜
мука面粉
растительное масло
3-4 шт. 3-4件。 отварного картофеля煮土豆
1 луковица 1洋葱
2 соленых (бочковых) огурца 2生理盐水(桶装)黄瓜
0,5 корня хрена 0,5辣根根

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить.甜菜洗净,去皮,分成几个件,煮沸晋级。 Воду, в которой варилась свекла, не выливать.煮熟的水,其中甜菜,不倒。 Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле.甜菜被砍成棒,在面粉和鱼苗的铺设植物油。 Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке.土豆和黄瓜切成小方块,切成洋葱圈在植物油passerovat,辣根炉排。 Овощи перемешать и залить свекольным отваром.蔬菜搅拌,并争取在甜菜肉汤。 По вкусу добавить процеженный огуречный рассол.为了口味,添加紧张黄瓜盐水。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты напитков: безалкогольные 第食谱饮料:软


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
小辣根咸菜||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact