Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев 食谱-烹饪独家: 食谱煎饼和煎饼

Блины в пенке煎饼在Penke

Эти блины очень мягкие, сочные, сладкие и выглядят будто в пенке. 这些煎饼很柔软,多汁,甜看起来像一个Penke。

Выпечь тонкие блинчики по любому рецепту .每一个配方烤薄煎饼 Каждый горячий блин обильно смазать сливочным маслом и посыпать 2 ст.л.每一个热煎饼十分润滑黄油和2汤匙洒 сахара, равномерно рассыпая по поверхности.糖,均匀地撒在表面。 Затем сложить блин четвертинкой.然后,奠定了煎饼宿舍。 Так поступить со всеми блинами, сложить их в кастрюлю, сверху всыпать 4 ст.所以,所有的薄饼,放在甑里,上面倒入4汤匙。 л. сахара и положить 150 г сливочного масла.把糖和黄油150克。 Кастрюлю плотно закрыть и поставить в печь или теплую духовку на 3-4 часа.潘紧紧烤箱地方或3-4小时温暖烤箱。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты блинов и оладьев 第食谱煎饼和煎饼


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact