Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные 食谱-烹饪独家: 开胃食谱:肉

Закуска «Птичка»开胃食品“鸟”

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок), 1 средняя луковица, 1 ст. 200克的家禽内脏(心,肝,胃),1部中型洋葱,1汤匙。 ложка сыра, 2 яйца, 1-2 ст. 勺奶酪,鸡蛋2个,1-2汤匙。 ложки томатной пасты. 汤匙番茄酱。

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок) 200克的家禽内脏(心,肝,胃)
1 средняя луковица 1个中等洋葱
1 ст. 1汤匙。 ложка сыра勺奶酪
2 яйца鸡蛋2个
1-2 ст. 1-2汤匙。 ложки томатной пасты (кетчупа)汤匙番茄酱(番茄酱)
1/2 стакана сметаны 1 / 2杯酸奶
сливочное масло или маргарин для обжарки黄油或人造黄油煎炸
соль, перец盐胡椒

Потроха промыть, нарезать мелкими кубиками, обжарить с луком, посолить, поперчить.内脏被清除,成小立方体和洋葱,盐和胡椒炒晋级。 Добавить тертый сыр, измельченные вареные яйца, томатную пасту, сметану и прокипятить.加入磨碎的奶酪,煮鸡蛋丝,番茄酱,酸奶油和沸腾。 Выложить все в смазанную маслом форму (сковороду) или порционные формочки.成油的形式把一切(盘)或部分模具。 Залить яйцом, взбитым с 1-2 ст.覆盖鸡蛋,与1-2汤匙殴打。 ложками сметаны или майонеза, присыпать тертым сыром и запечь в духовке.的酸奶或一匙蛋黄酱,撒上磨碎的奶酪和烤箱烤。 Не пересушить!不overdry! Подавать, украсив зеленью, как в горячем, так и в холодном виде.服务,绿化,装饰,如冷热。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: мясные 小吃节食谱:肉 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact