Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





啤酒火腿巴特 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные 食谱-烹饪独家: 开胃食谱:肉

Ветчина в пивном кляре啤酒火腿巴特

1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 火腿丁1杯,切碎的香菜,油煎炸。

1 стакан нарезанной кубиками ветчины火腿丁1杯
рубленая зелень петрушки碎香菜
жир для жаренья煎炸油

Для кляра :击球:
0,5 стакана муки面粉0.5杯
1 яйцо 1个鸡蛋
0,5 стакана пива 0,5杯啤酒
1 ст. 1汤匙。 ложка сливочного масла汤匙的黄油
соль

Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла.准备击球的面粉,蛋黄,啤酒,和黄油软化。 Отдельно взбить белок и ввести в кляр.此外,鞭的蛋白质并付诸面糊。 Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу.好vymeshayt,podsolit品尝。 Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто.火腿切成小方块0.5厘米,用切碎的欧芹混合,倒入面糊。 Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир.搅拌使面团是个面面火腿片,一小勺放入沸腾的脂肪他们。 Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир.取出准备好时,在纸上扩散到一堆脂肪。 Подавать в горячем виде.趁热。

В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана).在以同样的方式面糊,您可以炸煮小牛肉,鱼,或硬奶酪(如瑞士或意大利干酪)。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты закусок: мясные 小吃节食谱:肉 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact