Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





意大利冲床 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: алкогольные 食谱-烹饪独家: 食谱饮料:酒精

Итальянский пунш意大利冲床

Подогреть до 80° С смесь: 1 л белого столового вина, 80-100 г сахара, 3 ст. 加热至80℃的混合物:1白餐酒,80-100克糖,3汤匙升。 ложки лимонного сока, сок апельсина, 2 ст. 柠檬汁,橙汁,2汤匙。 кипяченой воды. 煮沸的水。

Подогреть до 80° С смесь: 1 л белого столового вина, 80-100 г сахара, 3 ст.加热至80℃的混合物:1白餐酒,80-100克糖,3汤匙升。 ложки лимонного сока, сок апельсина, 2 ст.柠檬汁,橙汁,2汤匙。 кипяченой воды.煮沸的水。 Добавить 0,5 ст.添加0,5圣。 коньяка.白兰地。 Пить горячим.喝热。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты напитков: алкогольные 第食谱饮料:酒精 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact