Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





番茄蔬菜酱 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов 食谱-烹饪独家: 食谱酱汁

Томатно-овощной кетчуп番茄蔬菜酱

1 л томатного сока с мякотью, 200 г лука, 200 г моркови, 200 г сельдерея, 1 головка чеснока, 100 мл растительного масла, 2-3 бутона гвоздики, черный перец, душистый перец, эстрагон свежий или сушеный, соль, сахар. 1公升的番茄汁浆,200克洋葱,胡萝卜200克,200克的芹菜,大蒜1粒,100植物油,2-3丁香花蕾,黑胡椒,香果,鲜或干龙蒿,盐和糖毫升。

1 л томатного сока с мякотью 1公升的番茄汁浆
200 г лука 200克洋葱
200 г моркови 200克胡萝卜
200 г сельдерея芹菜200克
1 головка чеснока 1瓣大蒜
100 мл растительного масла 100毫升植物油
2-3 бутона гвоздики 2.3丁香花蕾
черный перец胡椒
душистый перец五香粉
эстрагон свежий или сушеный鲜或干龙蒿
соль, сахар盐,糖

Томатный сок с мякотью варить 10-15 мин., чтобы загустел.番茄果肉饮料煮10-15分钟。这硬化。 Овощи очистить, натереть на крупной терке и тушить под крышкой в растительном масле 15 мин., добавить томатный сок, чеснок, приправы и варить еще несколько минут.蔬菜干净,篦和植物油包括炖15分钟。,添加番茄汁,蒜,调味料,煮熟再几分钟。 Протереть массу сквозь сито, быстро разлить в горячие банки или бутылки.擦除通过筛的质量,争取迅速进入热罐。 Стерилизовать в течение 15-20 мин.灭菌15-20分钟。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты соусов 第酱汁食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact