Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles蘑菇 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов 食谱-美食独家: 点心食谱

Профитроли с грибами Profiteroles蘑菇

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. 6份:350克盐开水面团,香菇馅(从盐或鲜香菇,适量),酸奶油100克,1个洋葱,羊乳干酪50克,薄荷。

350 г соленого заварного теста 350克盐开水面团
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу)蘑菇填料(从盐或鲜香菇-尝)
100 г сметаны 100克奶油
1 луковица 1洋葱
50 г сыра рокфор 50克羊乳干酪
мята薄荷

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста.从糕点袋,或一汤匙进行布局上的油的面团烘焙小球。 Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. 20分钟种植加热至180℃烤箱 Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом.在与切碎的蘑菇炒洋葱和融化的黄油馅料。 Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня.添加奶油,把煮沸和删除的热量。 Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту.金宝蓝奶酪切碎薄荷。 Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш.现成从顶部profiteroles切口,把馅里面。 Поставить на минуту в горячую духовку.发送给钟的旺火。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты десертов 第点心食谱 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact