Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





甜菜根汤 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания 食谱-烹饪独家: 婴儿食品食谱

Свекольник甜菜根汤

Свекла молодая с листьями - 1 шт., бульон мясной - 1 стакан, фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. 甜菜根嫩叶- 1件。,肉汤- 1杯煮熟的豆角(罐头) - 1汤匙。 ложка, масло растительное - 1 ч. ложка. 汤匙植物油- 1茶匙。

свекла молодая с листьями - 1 шт.年轻的甜菜叶子- 1件。
бульон мясной - 1 стакан牛肉汤- 1杯
фасоль вареная (консервированная) - 1 ст.熟豆(罐头) - 1汤匙。 ложка
масло растительное - 1 ч. ложка植物油- 1茶匙
паста томатная - 1/2 ч. ложки番茄酱- 1 / 2茶匙
сметана - 1 ч. ложка酸奶- 1茶匙
сахарный песок
соль - на кончике ножа盐-对刀技巧

Молодую свеклу с яркой окраской очистить, помыть, нашинковать вместе с черенками и потушить на растительном масле до размягчения.颜色鲜艳的清洁,洗涤,印章年轻的甜菜,随着扦插和熄灭,直到招标植物油。 Добавить томатную пасту, хорошо размешать на сковородке, тушить.添加番茄酱,搅匀,在炒锅,炖。 В готовый кипяший бульон опустить свеклу.库存准备kipyashy省略甜菜。 Прокипятить 2-3 раза.煮2-3。 Опустить туда же предварительно отваренную фасоль.删除相同的预煮咖啡豆。 Посолить по вкусу, чуть-чуть подсластить.加入盐调味,稍甜。 При подаче к столу заправить сметаной.当申请的表格,填充酸奶。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты детского питания 第食谱婴儿食品


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact