Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные 食谱-烹饪独家: 食谱的主要菜式:鱼

Стерлядь с трюфелями или шампиньонами小体鲟与巧克力糖或蘑菇

800-900 г стерляди, 3 ложки сухарей, 100 г сливочного масла, 3 трюфеля, 1/4 лимона. 800-900克鲟鱼,面包屑3汤匙,100克黄油,3块菌,1 / 4柠檬。

800-900 г стерляди 800-900克鲟鱼
3 ложки сухарей 3汤匙面包屑
100 г сливочного масла 100克黄油
3 трюфеля (400-500 г шампиньонов) 3块菌(400-500克蘑菇)
1/4 лимона 1 / 4柠檬

Стерлядь выпотрошить, нарезать на куски, обсыпать сухарями и поджарить в сливочном масле.斯特利特剖腹切成块,撒上面包粉和黄油炒。 Когда рыба будет готова, переложить в сотейник, куда добавить мелко нашинкованных трюфелей, бульона и немного лимонного сока, подкрасить жженым сахаром.当鱼准备转移到煎锅,加入切碎的松露,肉汤和少量柠檬汁,糖美化烧毁。 Подавая, посыпать рубленой зеленью.给予,撒上切碎的蔬菜。

Так же делать из шампиньонов, только поджаренную стерлядь не класть в соус, а приготовить его отдельно и им обливают стерлядь, выложив ее на блюдо.请做蘑菇,烤鲟鱼不仅使酱和煮熟的分开,他们倒明星,把一盘了。 К этому соусу хорошо прибавить немного белого столового вина и ломтики лимона.这是好酱油加少许白餐酒和柠檬片。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные 第食谱主要菜式:鱼 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact