Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





蘑菇沙拉“在埃里温” Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые 食谱-美食独家: 色拉食谱:蔬菜和水果

Грибной салат «По-еревански»蘑菇沙拉“在埃里温”

100 г свежих грибов, 15 г свиного сала, 120 г свежего или консервированного болгарского перца, 50 г корня сельдерея, зелень петрушки, 1 ст. 鲜香菇100克,猪油15克,120新鲜或罐装甜椒克,50克根芹菜,香菜,1汤匙。 л. растительного масла. 石油。

100 г свежих грибов 100克鲜香菇
15 г свиного сала 15克猪油
120 г свежего или консервированного болгарского перца 120克新鲜或罐装甜椒
50 г корня сельдерея芹菜根50克
зелень петрушки香菜
1 ст. 1汤匙。 л. растительного масла

Грибы мелко нарезать и обжарить на растительном масле.印章在植物油蘑菇和鱼苗。 Добавить свиное сало, порезанное маленькими кубиками.加入咸肉,成小立方体晋级。 Все это обжарить еще 2-3 мин, а затем положить рубленую петрушку и размешать.这些再炸2-3分钟,然后把切碎的香菜,搅拌。 После этого снять сало с огня и, посолив по вкусу, остудить.然后从火灾的脂肪和盐的味道,冷静。 Очистить корни сельдерея и нарезать их вместе с перцем соломкой.清除块根芹,减少他们与胡椒条。 Положить все в салатницу, посолить и размешать.在碗里放入一切,加入盐,搅拌。 Остывшие грибы уложить на салат сверху.冷却蘑菇奠定顶部的沙拉。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые 第食谱沙拉:蔬菜和水果 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact