Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





柠檬饼干 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье 食谱-美食独家: 点心食谱:饼干

Лимонное печенье柠檬饼干

Мука пшеничная - 1 стакан, масло сливочное - 100 г, яйцо - 1 шт., сахар - 4 ст. 小麦面粉- 1杯黄油- 100克,鸡蛋- 1件。,糖- 4汤匙。 ложки, цедра лимона - 2 ч. ложки. 勺,柠檬皮- 2茶匙。

мука пшеничная - 1 стакан小麦面粉- 1杯
масло сливочное - 100 г黄油- 100克
яйцо - 1 шт.鸡蛋- 1件。
сахар - 4 ст.糖- 4汤匙。 ложки
цедра лимона - 2 ч. ложки柠檬皮- 2茶匙
сода - 2 ч. ложки苏打- 2茶匙
сахарная пудра - 2 ст.糖粉- 2汤匙。 ложки

Взбить масло, добавить сахар и продолжать взбивать до однородной массы.打黄油,加入糖及摇摇晃晃地继续下去,直到顺利。 Добавить яйцо, лимонную цедру и соединить с мукой и содой.加入鸡蛋,柠檬皮,并结合面粉和苏打。 Поставить в холодильник на 30 минут.放入冰箱30分钟。 Раскатать тесто на посыпанной мукой доске в пласт толщиной 0,5 см и вырезать формочками для печенья.出在面粉面团板卷成0.5公分和饼干切割模具层的厚度。 Переложить фигурки на противень и сделать вилкой проколы, затем присыпать сахарной пудрой.放在筛的数字,并用叉子爆胎,然后撒上糖粉。 Выпекать в разогретой до 180°С духовке в течение 5-6 минут.烘烤的预热至180℃的烤箱5-6分钟。 Охладить на противне и подавать.凉锅和服务。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты десертов: печенье 第食谱甜品:饼干 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact