Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы 食谱-美食独家: 第菜食谱:冷汤

Окрошка овощная Okroshka蔬菜

На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука. 在1公升克瓦斯- 2土豆,甜菜和各1胡萝卜,2个新鲜黄瓜,葱克50。

На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст.在1公升克瓦斯- 2土豆,甜菜和各1胡萝卜,2个新鲜黄瓜,葱50克,鸡蛋2个,2汤匙。 ложки сметаны, чайная ложка сахара, соль по вкусу.汤匙酸奶油,糖一茶匙,盐调味。

Отдельно сварить морковь и свеклу.另外,煮胡萝卜和甜菜。 Свежие огурцы почистить, нарезать кубиками.新鲜黄瓜清洗,切到立方体。 Вареный картофель натереть на крупной терке.煮土豆炉排。 Зеленый лук нашинковать и размять с солью, как и для мясной окрошки.葱印章,并用盐揉,以及肉类哈希。 Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть с горчицей.蛋白切碎的煮鸡蛋,蛋黄和芥末摩擦。 Затем положить в кастрюлю растертый зеленый УК, картофель, яйца, сметану, соль, сахар.然后把冲击着绿色消委会,土豆,鸡蛋,酸奶油,盐,糖罐子。 Тщательно перемешать, развести хлебным квасом.搅拌均匀,稀释克瓦斯。 В последнюю очередь добавить свеклу, морковь и огурцы.在最低限度,增加甜菜,胡萝卜和黄瓜。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 第食谱开胃菜:冷汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact