Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи 食谱-烹饪独家: 第菜食谱:罗宋汤

Борщ из сушеных белых грибов罗宋汤的干牛肝菌

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. 50克干蘑菇- 1件。 петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. 香菜,芹菜,1个洋葱,甜菜500克,150克酸奶油,盐,调味料。

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. 50克,干蘑菇- 1件。 петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу.香菜,芹菜,1个洋葱,甜菜500克,150克酸奶油,盐,调味料。

Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить.煮熟的蔬菜蘑菇汤 (香菜,芹菜,韭菜)和洋葱,流失。

Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу.煮或烤不去皮甜菜。 Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном.成品明确甜菜,切条,用醋洒,搅拌,倒入热肉汤。 Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения.充电汤味道盐和糖,加水煮草菇片,月桂叶,辣椒5-6豌豆,起火把,把煮沸。 За 5 минут до конца варки заправить сметаной. 5月底前烹调分钟装满酸奶。 Подать на стол, посыпав измельченной зеленью.摆在桌面上应用,撒上切碎果岭。 Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу.为易碎的麦片粥。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: борщи 第食谱第一菜:罗宋汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact