Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы 食谱-美食独家: 第菜食谱:冷汤

Ботвинья с рыбой博特温鱼

На 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. 在1公升克瓦斯- 250克菠菜酸模,糖1,2新鲜黄瓜,克大葱75茶匙。

1 л кваса 1公升克瓦斯
По 250 г шпината и щавеля 250克菠菜和酸模
1 ч. ложку сахара糖1茶匙
2 свежих огурца 2新鲜黄瓜
75 г зеленого лука葱75克
50 г хрена 50克的辣根
250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250克煮熟的鱼(鲟鱼,cruets,等等)

Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле.酸模菠菜和排序,并彻底洗净,然后在沸水煮菠菜,并酸模分别在封闭锅炖。 После этого шпинат и щавель протереть через сито.然后,菠菜和酸模擦用筛子筛。 Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп. Pureeing放在一个锅里,加入糖,盐,芥末和淡化这一切面包汤,然后加入黄瓜丁,葱花和莳萝。 Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно.之前,在一个碗把服务和磨碎的萝卜片煮熟的鱼,也可以另行提交。

Вместо шпината можно использовать молодую крапиву.相反的菠菜,你可以使用较小的荨麻。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 第食谱开胃菜:冷汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact