Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы 食谱-美食独家: 第菜食谱:冷汤

Суп-холодец汤冻,

На 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. 1公升面包汤- 500克的蔬菜,2个新鲜黄瓜,葱75克,鸡蛋2个,2汤匙年轻的甜菜。 ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. 汤匙酸奶油和糖1茶匙。

1 л хлебного кваса 1公升的面包汤
500 г молодой свеклы с ботвой 500克蔬菜年轻的甜菜
2 свежих огурца 2新鲜黄瓜
75 г зеленого лука葱75克
2 яйца鸡蛋2个
2 ст. 2汤匙。 ложки сметаны汤匙酸
1 чайную ложку сахара 1茶匙糖

Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить.用水洗绿,清洗甜菜,在一个锅里付诸表决的,年轻的甜菜加水(以每份2杯成本),把烹调20-30分钟。 За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы. 10前拱年底分钟1锅把甜菜叶子。 Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром.在煮漏勺叶甜菜和丢弃的汤锅上;那里也加入切碎黄瓜,煮鸡蛋,葱,酸奶油,糖,倒克瓦斯和冰鲜甜菜肉汤。 Перед подачей посыпать зеленью.前服务,撒上香草。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы 第食谱开胃菜:冷汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact