Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи 食谱-美食独家: 第菜食谱:汤

Щи из кабачков南瓜汤

1,5 л воды, 2 моркови, корень петрушки, 1 пучок зеленого лука, 2 молодых кабачка, 5-6 картофелин. 1.5升的水,2个胡萝卜,香菜根,葱1束,2个南瓜,马铃薯5-6。

1,5 л воды 1.5升的水
2 моркови 2胡萝卜
Корень петрушки根芹
1 пучок зеленого лука 1捆葱
2 молодых кабачка 2西葫芦
5-6 картофелин 5.6马铃薯
2 ст.л. 2汤匙 сливочного масла黄油
Лимонный сок柠檬汁
1 желток 1卵黄
2 ст.л. 2汤匙 сметаны奶油
Мелко нарезанная зелень新鲜香草切碎

В кипящую подсоленную воду бросить очищенные и нарезанные мелкими кубиками морковь и корень петрушки, нарезанный кольцами зеленый лук, варить 10 мин.在沸水抛出去皮,细丁根胡萝卜和香菜,绿葱,煮10分钟,切环。 Кабачки и картофель очистить от кожуры и нарезать ломтиками, картофель кубиками, добавить все к варящейся моркови с луком, добавить сливочное масло.骨髓和土豆去皮,切片切,马铃薯冰块,添加胡萝卜和洋葱烹调所有,添加黄油。 Щи подкислить лимонным соком по вкусу, посолить, можно поперчить.红木酸化与柠檬汁的味道,盐,胡椒可以。 Взбить желток со сметаной и приправить щи при подаче, посыпать мелко нарезанной петрушкой.与酸奶油和报税季节与禁毒蛋黄汤,撒上香菜切碎。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты первых блюд: щи 第食谱第一课程:汤 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact