Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье 食谱-美食独家: 点心食谱:饼干

Сдобное печенье饼干

100 г орешков, 150 г сливочного масла, 120 г сахара, 3 яичных желтка, 140 г муки, 50 г крахмала. 100克坚果,150克黄油120克糖,3蛋黄,140克面粉,50克淀粉。

На 45 порций : 100 г орешков 在45份:100克果仁
150 г сливочного масла 150克黄油
120 г сахара 120克糖
3 яичных желтка 3蛋黄
140 г муки 140克面粉
50 г крахмала 50克淀粉

Смолоть орешки кешью.研磨腰果。 Покрыть противень бумагой для выпекания.覆盖泛纸烘烤。 Взбить до пены сливочное масло и сахар, добавить желтки и тщательно перемешать.打黄油,直到泡沫和糖,添加蛋黄调匀。 Просеять муку, перемешать ее с крахмалом и молотыми орешками, добавить сливочную массу и перемешать.筛面粉,淀粉和混合花生,添加1奶油质量和结构。 Наполнить тестом кондитерский мешочек, выдавить на противень звезды величиной с грецкий орех, спирали, кружочки.填充面团点心袋,挤在烘烤出星像核桃,螺旋,圆的大小。 Охлаждать 1 час.冷藏1小时。 Нагреть духовку, выпекать печенье на средней полке 20 мин до золотистого цвета.加热烤箱烤货架上的Cookie中20分钟至金黄。 Охладить.凉爽的。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты десертов: печенье 第食谱甜品:饼干 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact