News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Творожно-апельсиновый десерт Cheese-orange dessertС половины апельсина мелкой теркой сотрите цедру, затем очистите апельсин от белых волокон, разделите на дольки, посыпьте столовой ложкой сахарной пудры. With half the orange zest erase fine grater, then clear the orange of the white fibers divide into slices, sprinkle with a tablespoon of powdered sugar.С половины апельсина мелкой теркой сотрите цедру, затем очистите апельсин от белых волокон, разделите на дольки, посыпьте столовой ложкой сахарной пудры. With half the orange zest erase fine grater, then clear the orange of the white fibers divide into slices, sprinkle with a tablespoon of powdered sugar. Возьмите второй апельсин и, не очищая от кожицы, нарежьте его кружочками. Take the second orange, and without clearing of the skin, cut into circles. 200 г обезжиренного творога протрите через сито, смешайте со столовой ложкой сгущенного молока, добавьте 100 г нежирных взбитых сливок и взбейте массу до кремообразного состояния. 200 g fat-free cottage cheese rub through a sieve, mix with a tablespoon of condensed milk, add 100 g low-fat whipped cream and beat a lot until they are smooth. При подаче на стол положите творожный крем на кружочки апельсинов, оформите десерт апельсиновыми дольками и посыпьте цедрой. Serve curd, place the cream on orange rings, chains dessert orange slices and sprinkle with the zest. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Diets. Худеем вместе. Khudeem together.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Some fine upiekszenie na zest||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |