Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes: biscuits

"Брызги шампанского" "Champagne Bubbles"

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. For 6 servings: 700 g sweet boiled dough with the addition of your favorite spices or a bouquet of spices, powdered sugar, peanut (or any vegetable) oil for frying in oil.

700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 g sweet boiled dough with the addition of your favorite spices or a bouquet of spices
сахарная пудра powdered sugar
арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре peanut (or any vegetable) oil for frying in deep fat

Разогреть масло для фритюра. Heat oil for deep-frying. Как только масло зашипит, убавить огонь. Once oil hissing, subtract the fire. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. Little by little, take a tablespoon of dough and drop into oil. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. Ready blushing biscuits remove skimmer. Обсушить на промокательной бумаге. Drain on absorbent towel. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. Sprinkle with powdered sugar and serve hot.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: печенье Section recipes desserts: cookies Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact