News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
"Брызги шампанского" "Champagne Bubbles"На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. For 6 servings: 700 g sweet boiled dough with the addition of your favorite spices or a bouquet of spices, powdered sugar, peanut (or any vegetable) oil for frying in oil.700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 g sweet boiled dough with the addition of your favorite spices or a bouquet of spices сахарная пудра powdered sugar арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре peanut (or any vegetable) oil for frying in deep fat Разогреть масло для фритюра. Heat oil for deep-frying. Как только масло зашипит, убавить огонь. Once oil hissing, subtract the fire. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. Little by little, take a tablespoon of dough and drop into oil. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. Ready blushing biscuits remove skimmer. Обсушить на промокательной бумаге. Drain on absorbent towel. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. Sprinkle with powdered sugar and serve hot. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |