Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Recipes - Culinary Exclusive: Recipes pizza, pies, Crumpet

Заварные матрешки Choux dolls

На 12 пирожных : 700 г сладкого заварного теста , 3/4 л молока, 5 яичных желтков, 200 г сахарного песка, 1 пакетик ванильного сахара, 75 г кукурузной муки тонкого помола. At the 12 cakes: 700 g sweet boiled dough, 3 / 4 liters of milk, 5 egg yolks, 200 g sugar, 1 vanilla sugar, 75 g corn flour.

На 12 пирожных : 700 г сладкого заварного теста At the 12 cakes: 700 g sweet boiled dough

Для крема : For the cream:
3/4 л молока 3 / 4 l milk
5 яичных желтков 5 egg yolks
200 г сахарного песка 200 g sugar
1 пакетик ванильного сахара 1 vanilla sugar
75 г кукурузной муки тонкого помола 75 g corn flour
кофейная эссенция Coffee essence
1 ч. л. 1 tsp. порошка какао cocoa powder

Для глазури : 250 г готовой помадки For the glaze: 250 g of finished dessert

Для украшения : 125 г сливочного масла For decoration: 125 g butter
3 ст. 3 tbsp. ложки сахарной пудры tablespoons powdered sugar
кондитерский мешок (гладкий наконечник диаметром 10-12 мм, гладкий наконечник диаметром 3 мм) pastry bag (plain tip diameter of 10-12 mm, smooth tip diameter of 3 mm)

Из кондитерского мешка с широким наконечником выдавить на смазанный маслом противень 12 шариков теста размером с яйцо и 12 - размером с грецкий орех. From pastry bag with a wide tip squeeze on oiled baking sheet 12 balls with the dough the size of an egg and 12 - the size of a walnut. Поставить в нагретую до 180°С духовку: мелкие - на 20 минут, крупные - на 40 минут. Put in the heated to 180 ° C oven: small - for 20 minutes, large - for 40 minutes. Дверца духовки должна быть приоткрыта. Oven door must be ajar.

Крем : взбить веничком желтки с половиной сахарного песка, ванильным сахаром и кукурузной мукой. Cream: Whip the egg yolks broom and a half of sugar, vanilla sugar and corn flour. Постепенно влить молоко, вскипяченное с остальным сахарным песком. Gradually pour in milk, boiled with the rest of the sugar. Поставить на маленький огонь, довести до кипения, постоянно помешивая. Send to a small fire, bring to a boil, stirring constantly. Снять с огня, разделить на две равные части, в одну добавить несколько капель кофейной эссенции, в другую - порошок какао. Remove from heat, divide into two equal parts, one to add a few drops of coffee essence, in another - cocoa powder. Проделать небольшие отверстия в верхней части крупных пирожных и в нижней части мелких. Perform a small hole in the top of the large cake in the bottom of the small. Наполнить пирожные кремом, используя узкий наконечник. Fill the pastry cream, using a narrow tip.

Глазурь : подогреть помадку на водяной бане, добавив чуть-чуть воды. Glazing: warm dessert in a water bath, adding a little water. Половину помадки подкрасить кофе, половину - шоколадом. Half sweet embellishing coffee - the other half with chocolate. Глазировать крупные пирожные, окуная верх в помадку. Glaze large cake, dipping the top of dessert. Проделать то же с мелкими порожными и поместите их на крупные. Do the same with small empty and put them on the large.
Украшение : сливочное масло растереть с сахарной пудрой, украсьте пирожные. Decoration: rub the butter with icing sugar, decorate cakes.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Section Recipes pizza, pies, Crumpet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact