Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Champignons avec des épices et de vinaigre Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: les champignons

Грибы с пряностями и уксусом Champignons avec des épices et de vinaigre

На 1 кг грибов - 30 г соли, 1 чайную ложку уксусной эссенции, 4-5 зерен душистого перца. 1 kg de champignons - 30 g de sel, 1 c. à thé essence de vinaigre, 4-5 grains de piment de la Jamaïque.

1 кг грибов 1 kg de champignons
30 г соли 30 g de sel
1 чайную ложку уксусной эссенции 1 c. à thé essence de vinaigre
4-5 зерен душистого перца 4,5 grains de piment de la Jamaïque
2-3 штуки гвоздики 2-3 PIECES clous de girofle
2 лавровых листа 2 feuilles de laurier
2-3 зубчика бадьяна 2-3 denticules badiane
корицы cannelle
1/3 стакана грибного отвара 1 / 3 tasse de bouillon de champignons

Подготовленные грибы разрезать на кусочки и отварить в кипящей воде, содержащей соль и пряности, в течение 10-12 мин. Préparé les champignons coupés en morceaux et faire bouillir dans l'eau bouillante contenant du sel et des épices, pendant 10-12 minutes. Затем грибы освободить от жидкости, добавить уксусной эссенции, разведенной в грибном отваре с пряностями, тщательно перемешать и разложить в чистые, прошпаренные стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Puis le communiqué de champignons du liquide, ajouter l'essence de vinaigre, divorcées dans un bouillon de champignons avec des épices, bien mélanger et mettre dans des locaux propres, des bocaux proshparennye, couvrir et faire stériliser.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: грибы Section «Recettes flans: champignons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact