Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Strawberry Jam (la première méthode) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recettes - Culinary Exclusif: flans Recettes: confiture douce

Варенье из клубники (способ первый) Strawberry Jam (la première méthode)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Les petits fruits - 800 g - nettoyer et laver, saupoudrer avec du rhum.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Les petits fruits - 800 g - nettoyer et laver, saupoudrer avec du rhum. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Élargissement de la casserole, mettez les fraises sur la glace ou au congélateur pour les geler. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Faire cuire le sirop, dans lequel au 1,6 kg de sucre est de 2 tasses d'eau. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. Le sirop bouillant pour combler les baies, faire bouillir trois fois, chaque fois retirer la casserole du feu après ébullition pendant vystoyki. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu shoot écumoire, en continuant à faire de la confiture déjà sur feu doux. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. De l'écumoire confiture fini d'enlever les baies, étalé sur les bords et verser le sirop.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section flans Recettes: confiture douce Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact