Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Confiture de melon Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recettes - Culinary Exclusif: flans Recettes: confiture douce

Дынное варенье Confiture de melon

Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Choisir un fruit mûr, le supprimer de la base avec des graines et couper la croûte. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни... Au vinaigre de vin pour deux jours pour mettre la chair des melons ...

Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Choisir un fruit mûr, le supprimer de la base avec des graines et couper la croûte. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни, нарезанную кубиками. Au vinaigre de vin pour deux jours pour mettre la chair du melon, couper en cubes. Вынуть, дать соку стечь. Supprimer, permettre la fuite des jus. Сварить сахарный сироп (1:1), опустить в него кубики дыни. Faire cuire le sirop de sucre (1:1), supprimez-le de cubes de melon. Когда дыня будет готова, станет прозрачной, но не разварится, выбрать ее шумовкой и поло¬жить в банку. Lorsque le melon est prêt à devenir transparent, mais pas bouillir, sélectionnez-le skimmer et Polo ¬ vivent dans la banque. Сироп доваривать до густоты, чтобы с ложки стекал, вытягиваясь в нитку. Sirop cuire un peu plus longtemps à la densité, avec une cuillère à égoutter, debout dans le fil. Можно прибавить сахару. Vous pouvez ajouter du sucre. Потом готовый сироп вылить в посуду с дыней. Alors prêt à verser le sirop dans un bol avec le melon.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section flans Recettes: confiture douce Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Confiture melon-peche|melon confiture recipes|confiture журнал|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact