Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Confiture d'abricot Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recettes - Culinary Exclusif: flans Recettes: confiture douce

Абрикосовое варенье Confiture d'abricot

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Se laver les abricots, les retirer de la peau, enlever les os. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Peser plus grand nombre possible de fruits, et faire cuire la même quantité de sucre.

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Se laver les abricots, les retirer de la peau, enlever les os. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Peser plus grand nombre possible de fruits, et faire cuire la même quantité de sucre. Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы. Faire cuire le sirop de mousse, la faire bouillir les abricots une fois. Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться. Quand ils ont laissé le jus, confitures retirer du feu et deux heures pour lui donner régler. Вновь варить, пока не исчезнет пенка. Encore une fois, cuire jusqu'à ce que la mousse disparaisse. Снова дать сутки варенью отстояться. Encore une fois, donner Jam Night régler. Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут. Puis, déplacez le fruit dans une casserole et recouvrir d'émail avec du sirop, mettre au four chaud jusqu'à ce qu'elles refroidissent.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section flans Recettes: confiture douce Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Confiture dabricot à partir|sonnik abricot|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact