Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Les conserves de champignons Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: les champignons

Консервы из шампиньонов Les conserves de champignons

Отобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Sélectionnez chapeau du champignon jeune, avec un diamètre inférieur à 2,5 cm, sans dégâts et les taches.

Отобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Sélectionnez chapeau du champignon jeune, avec un diamètre inférieur à 2,5 cm, sans dégâts et les taches. Крупные шляпки разрезать на две или четыре части. Large Caps est coupé en deux ou quatre parties. Очищенные и промытые грибы бланшировать в 2%-ном растворе поваренной соли с добавлением 0,5%-ной лимонной кислоты. Nettoyés et lavés Blanchir les champignons dans la solution 2% de chlorure de sodium avec l'ajout de 0,5%-tion d'acide citrique. Затем грибы вынуть из бланшировочной жидкости, промыть в чистой воде и варить в течение 30 мин в специальной заливке. Ensuite, retirez les champignons de la blanshirovochnoy liquide, rincer à l'eau propre et laisser cuire 30 minutes dans un casting spécial.

Заливка Couler
На 1 кг грибов — 25 г пшеничной муки, 100 г сливочного масла или маргарина. 1 kg de champignons - 25 g de farine de blé, 100 grammes de beurre ou de margarine. Соль по вкусу. Sel au goût.
В горячей воде заварить пшеничную муку, добавить в нее сливочное масло или маргарин (растительное масло для заливки непригодно), посолить. Dans l'eau chaude pour le brassage de la farine de blé, ajoutez un peu de beurre ou de margarine (huile végétale n'est pas adaptée pour le coulage), ajouter le sel. После окончания варки грибы уложить в банки, залить заливкой, в которой они варились. Après la fin de champignons de cuisson, mettre dans des bocaux, versez de remplissage, dans lequel ils ont été bouilli. Банки закрыть крышками и стерилизовать. Les banques à fermer les couvercles et stérilisé.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: грибы Section «Recettes flans: champignons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact