Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: les champignons

Консервы из маринованных грибов Conserves de champignons marinés

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Préparer et faire bouillir marinadnuyu combler les taux suivants: pour 1 litre d'eau - 60-80 grammes de sel et 30 grammes de sucre.

На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. A la 0.5-liter pot - 700 g de champignons frais, 30 g de 5% de vinaigre, 8 g de sel, 3 g de sucre, 1 feuille de laurier, 1-2 morceaux de poivron doux et amer.

Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Préparer et faire bouillir marinadnuyu combler les taux suivants: pour 1 litre d'eau - 60-80 grammes de sel et 30 grammes de sucre.

Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену. Champignons, faire bouillir pendant 25-30 minutes dans l'eau salée (300 g eau 15 g de sel), en remuant et l'écrémage de la mousse. В банки положить пряности и влить уксус. Dans les banques de mettre les épices et versez le vinaigre. Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой. Puis il a mis rapidement les champignons cuits dans l'eau chaude, recouvrez-les avec le remplissage à chaud. Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин. Rouleau couvre les banques et stérilisé dans l'eau bouillante: 0,5 - 15 min litre, litre - 20 min.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: грибы Section «Recettes flans: champignons


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact