Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poulet frit à la garniture (ukrainien) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recettes - culinaires Exclusif: recettes de plats principaux: la volaille

Жареная курица с гарниром (укр.) Poulet frit à la garniture (ukrainien)

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Poulet - 1 pc., Fat - 2 c. à soupe d'huile - 2 c. à soupe, pommes de terre - 600 grammes de riz - 250 g - 200 g de salade, sel.

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Poulet - 1 pc., Fat - 2 c. à soupe d'huile - 2 c. à soupe, pommes de terre - 600 grammes de riz - 250 g - 200 g de salade, sel.

Подготовленную тушку курицы уложить на противень или сковороду вниз спиной и жарить в жаровочном шкафу до готовности, периодически поливая жиром и перевовачивая. Préparé, une carcasse de poulet couché sur une plaque à pâtisserie ou de dos vers le bas et le faire revenir dans zharovochnom four jusqu'à cuisson, verser régulièrement la graisse et perevovachivaya. Изредка поверхность тушки можно смазывать сметаной, чтобы образовалась более румяная корочка. Parfois, la surface d'une carcasse peut être lubrifié avec de la crème pour former une croûte plus rose.

При подаче курицу разрубить по два куска на порцию и полить мясным соком, в котором она жарилась. Lors de servir, couper le poulet, deux pièces par portion, et verser sur le jus de viande, dans lequel elle est la friture. На гарнир подать жареный картофель, отварной рис, политый сливочным маслом и салат. Lors de la garniture de légumes, pommes de terre rôties, bouillies de riz, trempé dans du beurre et salade. Можно подать к гарниру в отдельной посуде маринованные фрукты. Vous pouvez soumettre une garniture de légumes dans un plat à part les légumes marinés.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recettes de plats principaux: Volaille Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2020

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact