Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poissons à frire Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: poisson

Рыба в кляре Poissons à frire

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 1 kg de filet de poisson (colin, le merlu, le saumon, etc), 200 g de mayonnaise, 4 oeufs, 2 oignons, sel, 4-5 art. ложек муки, растительное масло à soupe de farine, d'huile végétale

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.) 1 kg de filet de poisson (colin, le merlu, saumons, etc)
200 г майонеза 200 g de mayonnaise
4 яйца 4 oeufs
2 луковицы 2 oignons
4-5 ст. 4.5 Art. ложек муки à soupe de farine
растительное масло huile
соль по вкусу sel au goût



Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить Le poisson est coupé en tranches, légèrement salée


Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез Pour la pâte: Battre les oeufs, le sel, ajouter la mayonnaise


и мелко нарезанный лук. et l'oignon haché.


Все перемешать, постепенно добавляя муку. Toutes les remuer, ajouter graduellement la farine. По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи. Comme la densité de la pâte devrait se révéler comme la pâte à crêpes. Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле. Puis, plongeant chaque morceau de poisson dans la pâte, les faire frire dans une casserole d'huile végétale chaude.




Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны. Ajouter l'huile dans une poêle pour que les pièces ont été revêtus, et les faire frire de chaque côté.


Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде. Servir chaud et le froid.


Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: рыбные Section «Recettes hors-d'œuvre: les poissons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Горбуша жареная в кляре фото|merlu poisson|huiles saumon poisson|filet de merlu|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact