Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Apéritif "Rainbow" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: poisson

Закуска «Радуга» Apéritif "Rainbow"

2 селедки (крупные), 2 средние свеклы, 4 яйца, 3 среднего размера моркови, 2 пучка зеленого лука, 200 г майонеза. 2 harengs (grand), 2 betteraves moyennes, 4 oeufs, 3 carottes moyennes, 2 bottes d'oignons, 200 g de mayonnaise.

2 селедки (крупные) 2 harengs (grand)
2 средние свеклы 2 betteraves moyennes
4 яйца 4 oeufs
3 среднего размера моркови 3 carottes moyennes dimensions
2 пучка зеленого лука 2 bottes d'oignons verts
200 г майонеза 200 g de mayonnaise

Сельдь разделать на филе, порезать на мелкие кусочки, выложить в овальное блюдо и залить майонезом. Hareng de couper en filets, les couper en petits morceaux, mettre dans un plat ovale et verser la mayonnaise. Овощи отварить и мелко порезать. Faire bouillir les légumes et les petits morceaux. Отделить желток от белка и тоже мелко нарезать. Séparez le jaune de la protéine et également hacher finement. Правда, здесь есть один нюанс: часть белка надо резать после свеклы, чтобы он окрасился в ее соке и получил фиолетовый оттенок. Cependant, il ya une nuance: une partie de la protéine doit être coupé après les betteraves qu'il a sali ses jus et a pourpre.

Теперь все выкладываем поверх селедки радугой: желток; белок яйца; свекла; морковь; белок яйца, порезанный после свеклы; лук зеленый; свекла; морковь; лук зеленый. Maintenant, on s'étend sur le hareng Rainbow: jaune d'oeuf, blanc d'œuf, betteraves, carottes, blanc d'oeuf, oignons hachés après la betterave verts, les betteraves, les carottes, les oignons verts. Слои должны не возвышаться над селедкой, а выкладываться над ней по плоской поверхности - от одной стороны блюда к другой. Couches ne doivent pas dépasser le hareng, et réparties sur-le sur une surface plane - d'un côté et d'autres plats. Майонез только на селедку! Mayonnaise hareng seulement!

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: рыбные Section «Recettes hors-d'œuvre: les poissons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Aperitif rainbow le hareng sous le manteau|hareng sous le manteau|hareng salé avec de la betterave à la mayonnaise|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact