Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Le poisson salé Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: poisson

Рыба соленая Le poisson salé

Рассол: на 1 л воды 7 ст. Saumure: 1 litre d'eau 7, art. ложек соли с небольшой горкой, лавровый лист - 5-7 шт., перец горошком - 2 щепотки. cuillères à soupe de sel avec une petite colline, feuille de laurier - 5-7 pc., poivron - 2 pincées.

свежая скумбрия или селедка frais de maquereau ou le hareng
1 л воды 1 litre d'eau
7 ст. 7, art. ложек соли с небольшой горкой cuillères à soupe de sel avec un petit monticule
лавровый лист - 5-7 шт. feuille de laurier - 5-7 pc.
перец горошком - 2 щепотки poivron - 2 pincées

Приготовить рассол, смешав воду с солью и добавив специи. Préparer la saumure par mélange d'eau avec du sel et ajouter les épices. Рыбу залить рассолом, закрыть крышкой - и в холодильник. Poissons pour la saumure, la couverture - et dans le réfrigérateur. Рыба готова к употреблению через 3 дня. Les poissons prêts à manger dans 3 jours.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: рыбные Section «Recettes hors-d'œuvre: les poissons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Seledka saumure|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact