Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Apéritif "Faiblesse gastronomique" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: poisson

Закуска «Слабость гурмана» Apéritif "Faiblesse gastronomique"

240 г крабовых палочек, 2 зубчика чеснока, 1 яйцо, немного молока, соль, перец молотый, панировочные сухари, 20 г твердого сыра. 240 g de bâtonnets de crabe, 2 gousses d'ail, 1 oeuf, lait, sel, poudre de piment, la chapelure, 20 g de fromage.

240 г крабовых палочек 240 g de surimi
2 зубчика чеснока 2 gousses d'ail
1 яйцо 1 oeuf
немного молока peu de lait
панировочные сухари chapelure
20 г твердого сыра 20 g de fromage
соль, перец молотый sel, poivre, au sol

Крабовые палочки слегка обжарить целиком, мелко порезать чеснок, приправить им палочки. Crabe des bâtons faire revenir l'ensemble, l'ail haché, assaisonner avec leurs bâtons. Разбить яйцо в мисочку, взболтать, добавить Répartissez les œufs dans un bol, bien agiter, ajouter
молоко, соль, молотый перец. lait, sel, poivre du moulin. Крабовые палочки обмакнуть в смесь, обвалять в сухарях и поджарить до румяной корочки. Crabe des bâtons trempés dans le mélange, les rouler dans la chapelure et les faire frire jusqu'à coloration dorée. Выложить на блюдо горкой, посыпать тертым сыром, рубленой зеленью и украсить дольками апельсина. Mettre dans un plat entassés, saupoudrer de fromage râpé, haché Verts et décorer de tranches d'orange.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: рыбные Section «Recettes hors-d'œuvre: les poissons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact