Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recettes - Hors-d'oeuvre culinaires Exclusif: Recettes: poisson

«Селедка по-царски» "Herring royalement"

2 большие селедки (разделать на филе), 2 больших яблока (желательно антоновки), 2 ст. 2 hareng de grande taille (pour couper en filets), 2 grosses pommes (de préférence Antonovka), 2 c. à soupe. ложки молотого миндаля, по 1 ст. à soupe d'amandes moulues et le 1 er. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа. cuillère à soupe de mayonnaise, crème sure, yogourt et le ketchup.

2 большие селедки (разделать на филе) 2 hareng de grande taille (à découper en filets)
2 больших яблока (желательно антоновки) 2 grosses pommes (de préférence Antonovka)
2 ст. 2 c. à soupe. ложки молотого миндаля à soupe d'amandes moulues
по 1 ст. 1 c. à soupe. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа cuillère à soupe de mayonnaise, crème sure, yogourt et le ketchup

Если сельдь соленая, можно вымочить в молоке, а потом промыть в воде. Si le hareng salé, vous pouvez faire tremper dans le lait, puis rincez à l'eau.
Филе селедки нарезать дольками, выложить в один слой в селедочницу. Les filets de hareng coupés en tranches, se trouvait dans une couche dans seledochnitsu. Натереть яблоки без кожицы, смешать с миндалем и полить селедку этим пюре. Râpez les pommes sans la peau, mélangée à des amandes et verser sur le hareng cette purée. Затем залить сверху смесью из сметаны, кефира, майонеза и кетчупа. Puis verser sur le dessus avec un mélange de crème sure, yogourt, la mayonnaise et le ketchup. Дать настояться 20 минут и можно подавать к столу. Laissez-le infuser pendant 20 minutes et peut être servi à la table.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты закусок: рыбные Section «Recettes hors-d'œuvre: les poissons Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Seldka na angliiskom|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact