Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Potage de céleri avec riz Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recettes - Culinary Exclusif: Recettes diététiques et des plats de légumes

Суп из сельдерея с рисом Potage de céleri avec riz

Очистите сельдерей, нарежьте тонкой соломкой или кубиками и варите до мягкости в 1 л воды, подсоленной по вкусу. Nettoyez le céleri, coupé en fines lanières ou en cubes et faire cuire jusqu'à tendreté dans 1 litre d'eau, le sel au goût.

Очистите сельдерей, нарежьте тонкой соломкой или кубиками и варите до мягкости в 1 л воды, подсоленной по вкусу. Nettoyez le céleri, coupé en fines lanières ou en cubes et faire cuire jusqu'à tendreté dans 1 litre d'eau, le sel au goût. Опустите в суп четверть стакана риса. Abaissez la soupe dans un quart de tasse de riz. В конце варки положите заправку из 2 столовых ложек муки, поджаренных с маслом. À la fin de la cuisson, déposer la masse de 2 cuillères à soupe de farine, pain avec du beurre. Сняв суп с огня, заправьте его взбитыми с простоквашей 2 яйцами и подавайте к столу, заправив черным перцем и натертым сыром. Après avoir enlevé la soupe du feu, il Tuck fouettés avec sure 2 oeufs et de servir, assaisonnez avec du poivre noir et du fromage râpé.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Les régimes. Худеем вместе. Khudeem ensemble.

<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recettes diététiques et des plats de légumes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact