Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kespe viande Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes

Кеспе с мясом Kespe viande

На 4 порции: мука пшеничная - 160 г, яйцо - 1 шт., вода для теста - 2 ст. Pour 4 personnes: Farine de blé - 160 g, œufs - 1 pc., L'eau pour la pâte - 2 cuillères à soupe. л., кости - 400 г, говядина - 300 г, морковь - 100 г. L., os - 400 g, - de la viande 300 g de carottes - 100 g

мука пшеничная - 160 г Farine de blé - 160 g
яйцо - 1 шт. egg - 1 pc.
вода для теста - 2 ст. l'eau pour la pâte - 2 cuillères à soupe. л. l.
кости - 400 г Bone - 400 g
говядина - 300 г boeuf - 300 g
морковь - 100 г carottes - 100 g
лук репчатый - 1 шт. oignon - 1 pc.
сало топленое - 40 г de la graisse fondue - 40 g
зелень петрушки - 10 г persil - 10 g
перец черный молотый, соль — по вкусу poivre, sel - au goût

Муку насыпать на стол горкой. Verser la farine sur la diapositive de table. Сделать в ней воронку, влить туда соленую воду, сырое яйцо и замешать крутое тесто. Faites-en un entonnoir, versez l'eau salée il ya, d'oeufs crus et impliqués pâte ferme. Затем тонко раскатать и нарезать лапшу (длиной 10-12 см). Ensuite, il déploiement et les couper en fines nouilles (longueur 10-12 cm). В приготовленный подсоленный костный бульон положить мясо и варить его до готовности. Dans sel cuite au bouillon de viande et d'os apporter de la faire bouillir jusqu'à cuisson complète. Затем опустить в бульон нарезанную соломкой, слегка обжаренную в масле морковь, подготовленную лапшу. Puis les mettre dans le bouillon de tranchées en julienne, légèrement frits dans l'huile, carottes, nouilles préparées. Перед окончанием варки добавить нашинкованный сырой лук и специи. Avant la fin de la cuisson, ajouter les oignons crus hachés et d'épices. Мясо для кеспе нарезать тонкими ломтиками. Viande pour Kespe couper en tranches minces. Перед подачей на стол готовое блюдо посыпать зеленью. Avant de servir, saupoudrer le plat fini de greens.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: супы Section «Recettes d'entrées: Soupes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact