Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Poulet provençal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recettes - culinaires Exclusif: recettes de plats principaux: la volaille

Курица по-провансальски Poulet provençal

1 курица (весом около 1,2 кг), 3 помидора, 4 луковицы, 200 г шпика, 200 г оливок без косточек, 4 зубчика чеснока, 4 ст. 1 poulet (pesant environ 1,2 kg), 3 tomates, 4 oignons, 200 g de lardons, 200 g d'olives dénoyautées, 4 gousses d'ail, 4 cuillères à soupe. ложки оливкового масла, лавровый лист, соль. à soupe d'huile d'olive, le laurier, sel.

1 курица (весом около 1,2 кг) 1 poulet (pesant environ 1,2 kg)
3 помидора 3 tomates
4 луковицы 4 oignons
200 г шпика 200 g de lardons
200 г оливок без косточек 200 olives g, dénoyautées
4 зубчика чеснока 4 gousses d'ail
4 ст. 4 Art. ложки оливкового масла l'huile d'olive
лавровый лист feuille de laurier
соль sel

Разрезать курицу на большие куски, обмазать оливковым маслом, посолить и обжарить на сковороде до появления золотистой корочки. Couper le poulet en gros morceaux, manteau avec de l'huile d'olive, le sel et les faire frire dans une poêle jusqu'à coloration dorée.
Нарезать кубиками лук, шпик, чеснок и помидоры. Dés d'oignons, bacon, l'ail et les tomates. Положить все на сковороду с курицей, а через 5 минут добавить оливки и лавровый лист. Mettre le tout dans la casserole avec le poulet, et après 5 minutes, ajouter les olives et les feuilles de laurier. Тушить на медленном огне в течение часа, перемешивая и понемногу добавляя воду для образования соуса. Ragoût à feu doux pendant une heure, en remuant et en ajoutant progressivement l'eau pour former une sauce. Курицу подавать на блюде, полив ее полученным соусом. Hen Servir sur un plat, arroser de sauce.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recettes de plats principaux: Volaille Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact