Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lecho à l'aubergine et poivrons Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: légumes

Лечо с баклажанами и перцем Lecho à l'aubergine et poivrons

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. 3 kg de tomates pour faire défiler un hachoir à viande, 1 kg de carottes grille, 1,5 kg de julienne de poivron coupé, 0,5 kg d'oignons finement coupés.

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. 3 kg de tomates pour faire défiler un hachoir à viande, 1 kg de carottes grille, 1,5 kg de julienne de poivron coupé, 0,5 kg d'oignons finement coupés, 1 kg d'aubergines coupées en cubes. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. Ragoût de tomates et les carottes pendant 20 minutes, puis ajouter les poivrons et l'oignon. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. Ébullition - Ajouter l'aubergine, 1 tasse de sucre, 2 c. à soupe. л. l. соли и тушить 15 минут. sel et laisser mijoter 15 minutes. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. Pendant 5 minutes avant la fin du feu, ajouter 1 c. à soupe. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. cuillerée de vinaigre (70%), bien mélanger. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. Ardent décomposés dans les banques et stérilisé: 0,5 l - 10 min., 1 l - 20 min. Выходит - 5 литров. Émises - 5 litres.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: овощные Section «Recettes flans: légume Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact