Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recettes - recettes de desserts culinaires exclusifs:

Мусс медовый Fouettée de miel

Жидкий мед - 3 ст. Miel liquide - 3 c. à soupe. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. cuillère, citron - 1 pc., noisettes broyées - 0,5 tasses, les jaunes d'œuf - 2 pcs., les œufs - 2 pcs.

3 ст. 3 c. à soupe. ложки жидкого меда cuillères à soupe de miel liquide
1 лимон 1 citron
0,5 стакана толченого фундука 0,5 tasses de noisettes broyées
2 яичных желтка 2 jaunes d'oeufs
2 яйца 2 oeufs
1 стакан сахарного песка 1 tasse de sucre granulé
0,5 ст. 0,5 ST. ложки желатина à soupe de gélatine
4 ст. 4 Art. ложки вина (сладкого) cuillères à soupe de vin (doux)
взбитые сливки Chantilly

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Mélangez le miel, le jus de citron et la moitié de la quantité spécifiée de noix. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Le jaune d'oeuf, battre les oeufs et le sucre dans un bol dans un bain-marie jusqu'à ce que le mélange épaississe (10 minutes). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. La masse obtenue pour refroidir et ajouter orehovuk mélange de miel. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Dissoudre la gélatine dans le vin, le sirop, en remuant, verser dans la mousse, verser dans des verres, mettez au réfrigérateur pendant 1 heure. Украсить орехами и взбитыми сливками. Décorez avec des noix et crème fouettée.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты десертов Section des recettes de dessert Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact