Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Dessert "Winter Cherry" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recettes - recettes de desserts culinaires exclusifs:

Десерт «Зимняя вишня» Dessert "Winter Cherry"

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500 g de fromage à pâte molle (dans des tubes), 300-400 g de petits fruits congelés (tout), 1 sachet de sucre vanillé, sucre - au goût, le chocolat râpé.

500 г творога мягкого (в тубах) 500 g de fromage à pâte molle (dans des tubes)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400 g de petits fruits congelés (tout)
1 пакетик ванильного сахара 1 sucre vanillé
сахарный песок - по вкусу sucre - au goût
тертый шоколад chocolat râpé

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. Diviser le fromage en 2 parties: une partie du mélange tout simplement avec du sucre et la vanille, l'autre - avec des baies, aussi, en ajoutant, le cas échéant, le sucre et la vanille restants. Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог. Propagation dans les couches en dessert kremanki transparent: des baies, du fromage blanc, fromage blanc au rose. Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом. Haut de décorer le reste des baies et de chocolat râpé.

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны. Vous pouvez également utiliser fromage à la crème ordinaire, mais alors il est recommandé d'essuyer le lait et diluer jusqu'à la consistance d'une crème épaisse. А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья. Et entre les couches de fromage et cerises pouvez mettre une couche de biscuits classiques écrasé.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты десертов Section des recettes de dessert Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Fromage blanc|что такое fromage blanc фото|что такое fromage blanc|fromage blanc протертый творог|фромаж творог ягоды|fromages pate molle c est|fromage blanc что такое|fromage a pate molle a croute flerie|творожный десерт le fromage|рецепт из fromag blanc ashan|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact