Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recettes - sauces Recettes culinaires exclusifs:

Соус из сухих грибов Sauce à partir de champignons séchés

100 г сушеных грибов, 2 ст. 100 grammes de champignons secs, 2 c. à soupe. л. l. муки, 2 ст. farine, 2 cuillères à soupe. л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. beurre, 3 petits oignons, huile végétale, sel, herbes fraîches, la crème sure.

100 г сушеных грибов 100 grammes de champignons séchés
2 ст. 2 c. à soupe. л. l. муки farine
2 ст. 2 c. à soupe. л. l. сливочного масла beurre
3 небольшие луковицы 3 petits oignons
растительное масло huile
соль, свежая зелень Sel, vert frais
сметана crème

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить. Les champignons lavés, faire tremper dans l'eau froide pendant 6 heures, puis cuire dans de l'eau même pas de sel. Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего). Fry, la farine dans le beurre et la dissoudre dans 3 tasses de bouillon de champignons (à chaud). Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин. Cuire à feu doux, en remuant de temps en temps, 15 min. Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы. Ampoules claires, hacher finement et les faire frire, ajouter les champignons en tranches. Положить все в соус, перемешать. Mettez tous les de sauce et mélangez bien. Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. Ajouter un peu de crème sure et fines herbes hachées, le sel et faites bouillir.

Соус подавать к мясу, макаронам. Sauce s'applique aux viandes, pâtes.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты соусов Recettes de sauces Section Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact